Пакет за медиите

Safe мрежата е децентрализирана мрежа за данни и комуникация с отворен код, която замества центровете за данни и сървърите със свободните изчислителни ресурси на своите потребители.

Цели на проекта

Safe мрежата има за цел да защити данните на света, като предоставя поверителност, сигурност и свобода за всички на планетата.

За Safecoin

Safecoin е механизмът, който стимулира осигуряването на ресурси за мрежата, измервайки и възнаграждавайки със стойност без загуби. Без доказателство за работа и без блокчейн.

Какво ще донесе Safe Network на журналистите

С децентрализираната си архитектура и без централно управление, Safe мрежата е силно устойчива на цензура. Съдържанието може да бъде публикувано незабавно и анонимно без знанието на която и да е трета страна. Ще позволи публикуването на анонимни истории от анонимни автори автора и всякакви поверителни източници.

Нов поток от приходи

В днешния централизиран интернет изкарването на приходи от съдържание става чрез рекламата, независимо от загубата на поверителност на данните.

В Safe мрежата приходите ще идват от Safecoin. Създателите на съдържание ще могат да маркират съдържанието си и по желание да получават микроплащания от четящите съдържанието. По същество издателска услуга с вграден поток от приходи.

Изтегляне

Лога

Лого пакет, съдържащ формати PNG, SVG и EPS, в черни или бели версии.

SAFE Network logo black
SAFE Network logo white
SAFE Network icon black
SAFE Network icon white

Лога за Safe network от Душан Севарикаре, лицензирани под Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0

Пакет снимки

Отпечатайте готови редакторски снимки и изображения, готови да бъдат добавени към вашата статия.

SAFE Network icon white

Документи

Бяла книга и по-подробна информация за Safe мрежата.

Safe Network буквар

Буквар съставен от общността и много подробно въведение в дизайна и технологиите, които са в основата на Safe мрежата.